Вести

Саопштење за јавност

На изборној скупштини СНС изабран је Милош Вучевић за новог председника странке. Честитамо новом председнику и као градски одбор наставићемо даље да се боримо за пристојну и јаку Србију, да идемо стопама које је утабао Александар Вучић и са те стазе нећемо одступити ни милиметар. Нећемо дозволити мрзитељима и лешинарима да Србију униште, да униште све што смо на челу са Александром Вучићем постигли: спречили банкротство земље, подигли животни стандард, довели велики број инвестиција, изградили путеве и пруге. Ми Крушевљани одлично знамо какве последице лешинарска политика оставља за собом, па је тако Крушевац после владавине жутих лешинара постао од 4. индустријског центра у држави град четврте категорије развијености. Захваљујући Александру Вучићу и Братиславу Гашићу слика града је промењена. Град је добио свој излаз на ауто-пут, аеродром, нове фабрике, инвестиције, радна места и свој факултет.

Борићемо се заједно са грађанима да наше друштво унапредимо и уредимо, кроз разговор, дијалог и политичку борбу аргументима. Нећемо дозволити да улица и уличарска политика превладају, да неко влада Србијом мимо воље грађана. Зато пружамо пуну подршку формирању великог народног покрета за државу и као што је председник Вучевић данас споменуо - постараћемо се да СНС буде стожер у окупљању свих оних који желе да се боре за Србију и њене интересе у покрету на чијем челу ће бити Александар Вучић.