Вести

Интервију са Аном Пешић, народном посланицом

Народна посланица Српске напредне странке из Ћићевца, Ана Пешић, у интервју за лист Победа истакла је значај рада председника Александра Вучића за Србију. Додала је да морамо и даље наставити да радимо како бисмо од наше државе а и општине створили модерно место за живот.

Оперативни састанак са представницима локалних самоуправа кроз које пролази траса будућег Моравског коридора

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томиславом Момировићем одржао је данас оперативни састанак са представницима локалних самоуправа, кроз које пролази траса будућег Моравског коридора.

Посета члана председништва СНС Зорана Ђорђевића

Члан председништва СНС Зоран Ђорђевић посетио је ОО СНС Ћићевац разговарао са руководством и активистима. Том приликом позвао све грађане Ћићевца да 21. јуна подрже Српску Напредну Странку и листу Александар Вучић- За нашу децу. “После 18 година, време је да у Ћићевцу дође на власт Српска Напредна Странка!

Посета генералног секретара председника Александра Вучића

Генерални секретар председника Александра Вучића и члан председништва СНС, господин Никола Селаковић, посетио је вечерас ОО СНС ЋИЋЕВАЦ. Захваљујемо се на изненадној посети, била је част и задовољство разговарати о текућим темама.

Предата листа ОО СНС за локалне изборе

Председница ОО СНС Ћићевац, докторка Мирјана Кркић, уједно и кандидат за председницу општине Ћићевац је поднела листу за локалне изборе.Након проглашења изборне листе од стране Општинске изборне комисије, СНС у Ћићевцу излази на изборе под редним бројем 1.

Сретењски орден за власника фирме "Антић Коста"

Председник Србије Александар Вучић и држава су по ко зна који пут препознали вредне и успешне људе. Сретењским орденом председник одликовао и нашег успешног предузетника Косту Антића.Поносни смо на предузеће "Антић Коста" из Сталаћа и на успех који је постигла ова фирма.

Подела информатора

Активисти ОО СНС Ћићевац ведри и вредни. Имали смо част да са нама данас буде Ненад Дејановић, представник извршног одбора странке за Расински округ.

Посета Председника Регионалне Привредне Коморе Фирми "Антић Коста" Сталаћ

Директор Регионалне Привредне Коморе Расинског управног округа, господин Предраг Вукићевић је заједно са председницом ОО СНС Ћићевац, докторком Мирјаном Кркић, посетио породичну фирму "Aнтић Коста" у Сталаћу.

ОО СНС Ћићевац осуђује претње председнику Александру Вучићу

OO СНС ЋИЋЕВАЦ најоштрије осуђује застрашујуће претње на Твитеру социолошкиње Весне Пешић и бивше чланице ЛДП упућене председнику Александру Вучићу. Позивамо надлежне органе да предузму хитне мере.

Pages