Вести

Предата листа ОО СНС за локалне изборе

Председница ОО СНС Ћићевац, докторка Мирјана Кркић, уједно и кандидат за председницу општине Ћићевац је поднела листу за локалне изборе.Након проглашења изборне листе од стране Општинске изборне комисије, СНС у Ћићевцу излази на изборе под редним бројем 1.

Сретењски орден за власника фирме "Антић Коста"

Председник Србије Александар Вучић и држава су по ко зна који пут препознали вредне и успешне људе. Сретењским орденом председник одликовао и нашег успешног предузетника Косту Антића.Поносни смо на предузеће "Антић Коста" из Сталаћа и на успех који је постигла ова фирма.

Подела информатора

Активисти ОО СНС Ћићевац ведри и вредни. Имали смо част да са нама данас буде Ненад Дејановић, представник извршног одбора странке за Расински округ.

Посета Председника Регионалне Привредне Коморе Фирми "Антић Коста" Сталаћ

Директор Регионалне Привредне Коморе Расинског управног округа, господин Предраг Вукићевић је заједно са председницом ОО СНС Ћићевац, докторком Мирјаном Кркић, посетио породичну фирму "Aнтић Коста" у Сталаћу.

ОО СНС Ћићевац осуђује претње председнику Александру Вучићу

OO СНС ЋИЋЕВАЦ најоштрије осуђује застрашујуће претње на Твитеру социолошкиње Весне Пешић и бивше чланице ЛДП упућене председнику Александру Вучићу. Позивамо надлежне органе да предузму хитне мере.

Апсолутна подршка председнику Александру Вучићу

ОО Ћићевац пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и његовој политици мира и стабилизације у региону, као и свим напорима да заштити српски народ и имовину Српске Православне Цркве у Црној Гори.

Састанак председника Србије Александра Вучића са младим лидерима

Председник Србије, Александар Вучић је данас, након седнице ГО СНС, у друштву младих лидера, изјавио да ће СНС бити странка младих људи који желе будућност својој земљи и који желе да помогну. Међу 60 младих и образованих људи је и наша одборница Ана Пешић.

Наставак акције обиласка породица у Општини Ћићевац

ОО СНС Ћићевац у сарадњи са ГО СНС Крушевац и Саветом за социјална питања, наставио је данас обилазак породица у Ћићевцу и Лучини. Подршка породицама, као и брига о најстаријим суграђанима је обавеза свих нас!

Насилно понашање опозиције

Поводом насилног покушаја Бошка Обрадовића да разбијањем стакла на Скупштинским вратима заставом Републике Србије изврши упад и заузме Народну скупштину, ОО Ћићевац најоштрије осуђује бахато и дивљачко понашање Савеза за Србију, као и све оне који овакво понашање и дивљање подржавају.

Pages