Вести

Посета члана председништва СНС Зорана Ђорђевића

Члан председништва СНС Зоран Ђорђевић посетио је ОО СНС Ћићевац разговарао са руководством и активистима. Том приликом позвао све грађане Ћићевца да 21. јуна подрже Српску Напредну Странку и листу Александар Вучић- За нашу децу. “После 18 година, време је да у Ћићевцу дође на власт Српска Напредна Странка!

Посета генералног секретара председника Александра Вучића

Генерални секретар председника Александра Вучића и члан председништва СНС, господин Никола Селаковић, посетио је вечерас ОО СНС ЋИЋЕВАЦ. Захваљујемо се на изненадној посети, била је част и задовољство разговарати о текућим темама.

Предата листа ОО СНС за локалне изборе

Председница ОО СНС Ћићевац, докторка Мирјана Кркић, уједно и кандидат за председницу општине Ћићевац је поднела листу за локалне изборе.Након проглашења изборне листе од стране Општинске изборне комисије, СНС у Ћићевцу излази на изборе под редним бројем 1.

Сретењски орден за власника фирме "Антић Коста"

Председник Србије Александар Вучић и држава су по ко зна који пут препознали вредне и успешне људе. Сретењским орденом председник одликовао и нашег успешног предузетника Косту Антића.Поносни смо на предузеће "Антић Коста" из Сталаћа и на успех који је постигла ова фирма.

Подела информатора

Активисти ОО СНС Ћићевац ведри и вредни. Имали смо част да са нама данас буде Ненад Дејановић, представник извршног одбора странке за Расински округ.

Посета Председника Регионалне Привредне Коморе Фирми "Антић Коста" Сталаћ

Директор Регионалне Привредне Коморе Расинског управног округа, господин Предраг Вукићевић је заједно са председницом ОО СНС Ћићевац, докторком Мирјаном Кркић, посетио породичну фирму "Aнтић Коста" у Сталаћу.

ОО СНС Ћићевац осуђује претње председнику Александру Вучићу

OO СНС ЋИЋЕВАЦ најоштрије осуђује застрашујуће претње на Твитеру социолошкиње Весне Пешић и бивше чланице ЛДП упућене председнику Александру Вучићу. Позивамо надлежне органе да предузму хитне мере.

Апсолутна подршка председнику Александру Вучићу

ОО Ћићевац пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и његовој политици мира и стабилизације у региону, као и свим напорима да заштити српски народ и имовину Српске Православне Цркве у Црној Гори.

Састанак председника Србије Александра Вучића са младим лидерима

Председник Србије, Александар Вучић је данас, након седнице ГО СНС, у друштву младих лидера, изјавио да ће СНС бити странка младих људи који желе будућност својој земљи и који желе да помогну. Међу 60 младих и образованих људи је и наша одборница Ана Пешић.

Pages