Вести

Члан Председништва СНС-а Томислав Момировић обишао је ОО СНС Ћићевац

Члан Председништва СНС-а Томислав Момировић обишао је ОО СНС Ћићевац. У разговору са активистима је истакао да Србија данас гради потпуно нову саобраћајну инфраструктуру, а да то најбоље виде грађани Ћићевца, Варварина и Крушевца, где су у току радови на најмодернијем ауто-путу, на Моравском коридору.

Подела пакетића најмлађим спортистима уз присуство господина Владана Гашића

Општински спортски савез Ћићевац је и ове године заједно са председницом општине Ћићевац др Мирјаном Кркић, председником Фудбалског савеза Расинског округа, господином Владаном Гашићем, народном посланицом Аном Пешић поделио најмлађим спортистима у општини Ћићевац пакетиће.

Нови смећар за ЈКП Развитак

У ЈКП „Развитак“ Ћићевац пристиго је камион смећар за превожење комуналног отпада, за чију куповину је издвојено из буџета општине Ћићевац 5.088.000 динара.

Започето асфалтирање улица

Започето асфалтирање улица у Плочнику и Појату, у наредним данима се очекује почетак асфалтирања улице Хајдук Вељкове у Сталаћу, у зависности од временских услова. Средства су обезбеђена из буџета општине Ћићевац.

Потписивање уговори о субвенцији за енергетску санацију објеката грађана Ћићевца

Данас су потписани уговори о субвенцији за енергетску санацију објеката наших суграђана. Потписано је 28 уговора, конкурисало је 47 заинтересованих лица. У ове сврхе издвојено је 1.200.000динара из општинског буџета, другу половину финансира Министарство рударства и енергетике.

Pages