Вести

Одржан “GREEN FEST II”

На Тргу младих у Ћићевцу одржан је други по реду Музички фестивал “Греен Фест”, велика журка на отвореном за све љубитеље рокенрола и техно звука. На сцени испред зграде Општинске управе општине Ћићевац наступили су “ХОТ ДОГ БАНД”, “ПЕНТХАУСЕ БАНД” и “ДЈ Димке”, а организатор овог музичког догађаја и члан Општинског већа Општине Ћићевац Милош Радојковић истиче да се “Греен Фест” наредне године враћа на простор код Тврђаве Сталаћ (Кула Тодора од Сталаћа) одакле је 2022. године и кренуо.

- Успели смо! Видите колико је деце! Деце је више него родитеља што је супер и што значи да ће сваки следећи фестивал бити много посећенији, што је наша победа! Имали смо и јуче једну сјајну манифестацију “МТС 3×3 Стреетбалл леагуе” турнир и имали смо једну нашу екипу, мало стару мало младу, екипу из Ћићевца која се борила - поручио је Милош Радојковић, али и захвалио председници општине Ћићевац др Мирјани Кркић на помоћи при организацији фестивала.

- Следеће године се враћамо на Кулу (Тодора од Сталаћа) зато што “Греен Фест” прелази у камп варијанту и трајаће два дана. Ево премијерно, “Греен Фест” биће претходница једног већег фестивала, а хвала теби Миро (Мирјана Кркић) и хвала општини Ћићевац на финансирању целог овог фестивала, хвала и теби Марко (ХОТ ДОГ БАНД) и ја се надам да ће “Греен Фест” три, четири, пет, шест, седам, осам бити још бољи - нагласио је Радојковић.

“ХОТ ДОГ БАНД”, “ПЕНТХАУСЕ БАНД” и “ДЈ Димке” забављали су присутне до касних вечерњих сати, а покровитељ ове музичке манифестације, која се организује у оквиру обележавања Дана општине, 27. јуна, је општина Ћићевац.

Извор: Лист Победа