Вести

Акција сређивања парка за децу у Ћићевцу

Активисти СНС Ћићевац су оспособили још један паркић за децу у општини Ћићевац. Заменили су поломљена седишта клацкалица новим и офарбали их, покупили смеће и покосили. Још једна успешна акција у низу. МИ ВОЛИМО ЋИЋЕВАЦ!

Акција сређивања у Мрзеници

МО Мрзеница је спровео акцију сређивања сеоског потока како би вода несметано отицала.Очишћен део око железничке станице, покошен део око пружног прелаза и омогућена боља видљивост на овој јако критичној тачки.

Акција активиста СНС МО Сталаћ и МО Град Сталаћ

Несавесно понашање општинске власти према игралиштима и спортским теренима у нашој општини је само још једно у низу сличних.Зато су активисти МО Сталаћ и МО Град Сталаћ самоиницијативно данас омогућили деци ова два места да се поново окуљају и играју.Следе фотографије пре и после. БРАВО!

Будућност Србије ,Посета председника републике Александра Вучића фирми Д.О.О "Антић Коста" у Сталаћу

Данас је у оквиру кампање Будућност Србије Председник Александар Вучић обишао фирму Д.О.О. "Антић Коста" у Сталаћу која има традицију пословања већ 60 година.Поред прелепог дочека од стране Породице Антић ,председника републике су дочекали мештани Сталаћа и симпатизери СНС-а у великом броју.

Pages